image/svg xml
Te koop
Onder optie
Mondeling verkocht
Verkocht
Verhuurd

Het plan

Parksingel is omringd door water aan drie zijden. Een groene en waterrijke buurt met een ontspannen sfeer. Binnen de buurt vindt u vier verschillende woonsferen: aan de statige laan Verreweg, langs de singel, aan het park of aan een groen hof. Wie van natuur, geborgenheid en bijzondere architectuur houdt, valt zonder twijfel voor Parksingel.

Parksingel biedt ruimte aan 52 huizen en 33 appartementen, zowel koop als huur, die in type en uitvoering verschillen, maar duidelijk familie van elkaar zijn. Een mooi gevarieerd huizenaanbod, waarbij de verschillende woonsferen heel natuurlijk samenkomen en een sfeervol geheel vormen. 

Thuiskomen betekent gelijk ontspannen. Parksingel kenmerkt zich door de prachtige ligging en een diversiteit aan woonsferen: wonen aan de statige laan Verreweg, de singel, de recreatieve parkwal of een intiem groen hof. 

In het groene hof komen bewoners samen en kunnen de kinderen veilig spelen.  Er komt een speelplek voor kleine kinderen met speelaanleidingen in het gras en een aantal bankjes om even op adem te komen of gezellig een praatje te maken.  U heeft geen zorgen om druk verkeer: alle auto’s kunnen aan de achterzijde van het huis parkeren. Zo geniet u optimaal van het groene hof en een kindvriendelijke omgeving. 

Architectuur

De huizen zijn opvallend stijlvol ontworpen, geïnspireerd op een doordachte ontwerpfilosofie, de Maassluise school. Elk huis is net even anders in uitstraling. Dit komt door de toepassing van verschillende architectonische elementen.

De combinatie van rijk gedetailleerd metselwerk (banden, lateien en sierstenen), maar ook verschillende dakvormen, tuitgevels, erkers en gevel- en raamverdeling maken van Parksingel een karakteristieke buurt die toch duidelijk een eenheid vormt.

De huizen

Het huizenaanbod bestaat uit 9 herenhuizen en 4 twee-onder-een kaphuizen aan de groene laan Verreweg, 6 singelhuizen en 10 parkhuizen aan het water, 4 hofhuizen aan het intieme groene hof en 9 parkappartementen en 2 luxe lofts aan de groene laan Verreweg en/of aan de singel.

Natuurlijk hebben de huizen alles wat u van een modern huis mag verwachten, maar er is nog meer: de ruimte (binnen en buiten het huis), de rijke architectuur, de aandacht voor duurzaamheid en energiezuinigheid, het wooncomfort. De huizen langs de groene laan Verreweg hebben een statige plafondhoogte op de begane grond van ca. 3.2 meter. Het zijn allemaal zaken, die bijdragen aan uw woongeluk.  

 


© Thunnissen Groep 2024
De beelden, impressies, maten, oppervlakten en prijzen zijn zo nauwkeurig mogelijk vastgesteld. Aan de indicatieve waarden kunnen geen rechten worden ontleend.
Privacyverklaring