1
Jul

Start online verkoop Parksingel op donderdag 15 juli om 12:00 uur

Als u het huis of appartement van uw dromen heeft gevonden, dan kunt u vanaf donderdag 15 juli om 12.00 uur direct via het online inschrijfformulier uw voorkeur(en) uitspreken. Wilt u er nog even over nadenken? U heeft tot donderdag 22 juli a.s. 12:00 uur de tijd om uw voorkeur(en) door te geven.

Parksingel kenmerkt zich door de prachtige ligging en een diversiteit aan woonsferen: wonen aan de statige laan Verreweg, de singel, de recreatieve Parkwal en een intiem groen hof. Deze buurt bestaat uit 85 koop- en huurhuizen in een gevarieerd aanbod van drie-en-vierlaagse hofhuizen, riante herenhuizen, twee-onder-één-kaphuizen en verschillende soorten appartementen. De huizen hebben een woonoppervlakte tussen de circa 141 m² en circa 222 m². De appartementen aan de statige laan Verreweg hebben een woonoppervlakte tussen de circa 102 m² en 180 m².

De verkoopstukken van de 44 koophuizen en appartementen en meer informatie komen donderdag 15 juli 2021 om 12 uur beschikbaar. 


© Thunnissen Groep 2024
De beelden, impressies, maten, oppervlakten en prijzen zijn zo nauwkeurig mogelijk vastgesteld. Aan de indicatieve waarden kunnen geen rechten worden ontleend.
Privacyverklaring